Boven de €50,- gratis verzending in Nederland

HK Living

HK Living

In de basis creëert HKliving toegankelijke collecties met producten die zijn geïnspireerd op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd om het interieur een moderne uitstraling te geven. Tijdens het design proces wordt de nadruk gelegd op het respecteren van de originele stijl / invloed, maar tegelijkertijd op het creëren van toegankelijke items. De collectie is een mix van meubels, verlichting, kunst, textiel, accessoires en keramiek. In de ‘design filosofie’ van de collectie vind je de hele wereld terug: noord, oost, zuid en west. Ieder met hun eigen stijl en vibe. Uitgangspunt van de collectie is altijd: door alle stijlen te mixen en matchen, creëer je je eigen perfecte vibe. Twee of drie keer per jaar wordt er een nieuwe collectie geïntroduceerd.

Over ons

Bij Sika Wonen kon u in Krommenie al ruim 20 jaar terecht voor passend interieuradvies en de nieuwste woontrends op het gebied van lifestyle. In onze showroom van ruim 400m2 kon u terecht voor de complete inrichting van uw huis.

Nu kunt u tegenwoordig terecht bij ons in Beverwijk, waar wij recent onze nieuwe showroom van bijna 1000m2 hebben geopend.

Onze vestiging

Meerstraat 72
1941 JD Beverwijk
Tel: 06 25 147 288

© 2023 Sika Wonen | Powered by iClicks