Boven de €50,- gratis verzending in Nederland

Interieur advies

Advies op maat

Kom je er niet helemaal uit met je huidige interieur of met je indeling van je nieuwe woning? Mis je net even iets qua styling of kleur? Durf je nog niet helemaal een keuze te maken? Dan helpen wij je graag met een persoonlijk goed en passend interieuradvies.

  • Stap 1: Maak een afspraak voor interieuradvies .

Graag ontvangen wij je op afspraak in de winkel te Beverwijk. Een afspraak maken kan via ons contact formulier, of je kunt bellen naar de winkel.

  • Stap 2: Wij nemen contact met jou op.

Wij nemen telefonisch contact met je op om een gewenste datum in te plannen. Graag bespreken wij ook welk advies er bij je past. Dat kan een geheel nieuw interieur zijn of bijpassende meubels van Sika.

  • Stap 3: Advies in de winkel.

Wij ontvangen je graag aan onze adviestafel om je woonwensen, plattegrond en foto’s te bespreken. Tijdens de tocht door de winkel kunnen we samen met jou de meubels bekijken en voelen. Hierna maken wij een persoonlijk passend en mooi advies met onze meubels.

  • Stap 4: Duur & kosten

Het Sika interieur advies duurt ongeveer 2 uur en is gratis!

Jolien

Interieur styliste / verkoop

Hoi ik ben Jolien!

Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Sika Wonen in Beverwijk, waar ik mijn passie met interieur en styling de vrije loop kan laten gaan. Ruim 14 jaar werk ik al als styliste. het leukste van interieur is om van een huis een thuis te maken. Heb je hulp nodig om je interieur tot een warm geheel te krijgen, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen met de prachtige meubels van Sika Wonen maak ik een plan op maat. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan via onze mail naar de mogelijkheden.

Tot snel!

Lucienne

Interieur styliste / verkoop

Leuk dat je er bent!

Het begon voor mij 16 jaar geleden hier bij Sika Wonen met een stageplek, en nu vele jaren later alweer twee jaar terug op mijn vertrouwde plek!

Ken jij onze winkel? Is alles mooi qua woonstijl of houd je net als ik van mixen van verschillende woonstijlen? Graag help ik je op weg naar een nieuw of passend interieur. Gewenst met de juiste kleuren, maten en woonwensen, of heb je net die ‘out of the box’ gedachte nodig? Dan help ik je graag met het maken van jouw interieur advies.

Zelf is het mijn passie om met veel enthousiasme en creativiteit een klant blij te maken met een goed, persoonlijk en sfeervol advies. Als een klant met een tevreden en blij gevoel naar huis gaat, heb ik mijn doel bereikt. De rust bij de klant, een prachtig vooruitzicht met als eindresultaat het perfecte plaatje met de meubels van Sika Wonen.

Niets is zo persoonlijk als een interieur!

Ben je geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak.

Tot snel!

Onze merken

Over ons

Sika Wonen is opgericht in 1999 in Krommenie.

Sinds 2023 is Sika Wonen alleen in Beverwijk gevestigd.
Hier vindt u een mooie, nieuwe showroom van bijna 1000m2.

Bij elk bezoek doet u weer nieuwe indrukken op door de steeds wisselende collectie en inrichting. De merken die wij voeren zijn onder andere; Bodilson, dBodhi, New Routz, HK Living, Cartel Living, By Boo, Eleonora, Sevn, BepureHome, It’s About Romi, Good & Mojo, Brees New World, Dyyk en nog veel meer.

Onze vestiging

Meerstraat 72
1941 JD Beverwijk
Tel: 06 25 147 288

© 2024 Sika Wonen | Powered by iClicks